Жіночі светри від виробника — Розповідаємо про особливості светрів від Yözh
02

Жіночі светри від виробника — Розповідаємо про особливості светрів від Yözh

опубліковано 15.11.2023
Made in Ukraine — горде гасло, що голосно лунає на увесь світ.

Українські бренди створюють речі, що стрімко завойовують серця покупців з усієї планети. А напис «Зроблено в Україні» на бірці вже сприймається, як синонім якості. 

Особливо стрімко розвивається трикотажна індустрія нашої країни. Адже у світі моди, комфорт і стиль ніколи не перепліталися так бездоганно, як у в'язаних светрах. Коли температура падає, вони не тільки огортають своїм теплом, але й роблять образ елегантним та стильним. 

Далі ми розкриємо секрети, як правильно обирати жіночі светри від виробника, та розкажемо, на що варто звернути увагу, коли купуєте ваш ідеальний трикотажний виріб.

Розмаїття матеріалів та фактур
Тільки найкраща вовна мериносів для вашого беззаперечного комфорту.
Розмаїття матеріалів та фактур

Відчуйте розкіш вибору завдяки різноманітності текстур натуральних волокон. Незалежно від того, чи приваблюють вас м’які обійми кашеміру, тепло мериносової вовни чи невимушений комфорт суміші бавовни, зараз в Yözh доступні різноманітні жіночі светри від виробника. 

Насолоджуйтеся неперевершеними відчуттями від якісних та практичних кофтинок, що не втратять свій привабливий вигляд навіть після років служіння. Забудьте про непривабливі ковтунці чи розтягнуті лікті, адже наші майстри подбали, щоб ви виглядали довершено.

Обирайте свій ідеальний фасон і насолоджуйтеся зручністю улюбленого светра з мериносової вовни.
Шикарна посадка

Тренди змінюються, а стиль залишається завжди. Ідеальна конструкція та вдала посадка жіночих светрів — це базовий аспект вашого стилю поза часом. 

Класичний досконалий фасон завжди буде доречним як для образів на кожен день, так і для створення неперевершених нарядів для особливих подій. Якщо ж ви хочете виглядати більш розслаблено, обирайте виріб на розмір більше. Адже в’язаний светр у стилі oversize відкриє широкий простір для створення яскравих образів.

Універсальні вирізи

Наші виробники пропонують светри, що додадуть нотки елегантності до ваших нарядів. Від базових круглих до вишуканих V-подібних вирізів, від невеликої стійки, що буде доречною завжди, до вічної класики — високої стійки — варіантів безліч. Експериментуйте з різними вирізами, щоб підкреслити свій унікальний стиль та зібрати власну Yözh-колекцію.

Універсальні вирізи
Різноманіття в'язаних светрів, що вражає. Ми в Yözh пропонуємо неймовірний асортимент кольорів та фасонів, тож кожен знайде речі для себе.
Створюй стильні образи з воняними светрами від Yözh.
Широка палітра кольорів

Попрощайтеся з хандрою в холодну пору року! Завдяки багатій і яскравій палітрі жіночих светрів від виробника, ви можете розфарбувати ваші стильні образи. Класичний чорний чи насичений червоний — обирати тільки вам. 

Наші майстри розуміють надважливість відтінків, тож продовж років розробляли палітру, в якій кожен знайде відтінок до душі. Від вишуканих меланжів до класичних однотонних — кожен в’язаний светр стане основою ваших стильних задумів.

Якість передусім
В'язальне виробництво — найвіжливіше місце для команди Yözh, де народжується якісний одяг.
Якість передусім

Пристрасть цілої династії майстрів в’язального мистецтва перетворюється у найкращі жіночі светри від виробника. Більше двадцяти років ми дбаємо про збереження найвищих стандартів якості. 

Кожен в’язаний светр ретельно виготовлений із застосуванням найновіших технологій Fully Fashion на надсучасному німецькому обладнанні Stoll. Завдяки цій технології кожена кофтинка вив’язується без вирізання деталей ножицями, що гарантує ідеальну посадку. А дбайливий вибір лише сертифікованої італійської пряжі гарантує, що вам буде супер затишно і тепло, а улюблені вовняні светри прослужать багато років.

Справедлива ціна без націнок

Замовляти жіночі светри від виробника — це чудова ідея, щоб заощадити. Оскільки ми працюємо без посередників та їх націнок, вартість виробів набагато нижча за аналогічні пропозиції на ринку. Адже ми в Yözh вважаємо, що не має бути особливих днів чи умов, аби придбати якісний та доступний одяг.

Відчуйте радість покупки вовняного светра дизайнерської якості, не витрачаючи зайві гроші. Вступайте в холодні місяці з упевненістю, закутавшись в розкішні обійми найкращих творінь наших майстрів. Обирайте в'язані светри Yözh за посиланням і насолоджуйтеся своїми стильними образами.

Вгору
Товари з фотосессії
Жіночий вовняний светр з круглою горловиною (Tiger)
1149 ₴
Жіночий вовняний светр з круглою горловиною (Cordovan)
1349 ₴
Жіночий вовняний светр з невеликою стійкою (Bianco)
1149 ₴
Жіночий бавовняний светр з V-вирізом (Medusa)
949 ₴
Жіночий вовняний светр з високою стійкою (Minio Melange)
1349 ₴
Жіночий вовняний светр з невеликою стійкою (Nero)
1149 ₴
Жіночий вовняний светр з високою стійкою (Antracite Melange)
1349 ₴